La APIA / 17.000 de fermieri hunedoreni vor depune cereri

La APIA / 17.000 de fermieri hunedoreni vor depune cereri

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat luni, 1 martie, la startul campaniei pentru depunerea Cererii Unice de Plată, la Centrul județean al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

 

Astfel, Guvernul României, prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale vine în sprijinul fermierilor care au activitate în sectorul zootehnic și vegetal.

În județul Hunedoara, în perioada 1 martie – 15 mai 2021, sunt așteptați să depună cererile peste 17.000 de fermieri. Suprafața totală pentru care vor fi acordate subvenții din partea statului este de 132.000 hectare.

Potrivit directorului executiv al centrului Județean APIA, Topor Veronica, primăriile din județul Hunedoara au primit deja tabelele cu fermierii și suprafețele corespunzătoare fiecăruia, pentru a putea fi eliberate adeverințele necesare depunerii cererii unice.

Documentele pot fi transmise online către Centrul județean APIA sau către Centrele locale din Deva, Hunedoara, Brad, Orăștie, Ilia, Petrila și Sântămărie Orlea.

Persoanele interesate pot obține mai multe informații adresându-se specialiștilor din centrele locale  sau accesând: www.apia.org.ro șau www.madr.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii