La AJF Hunedoara se anunţă şedinţă cu scântei

La AJF Hunedoara se anunţă şedinţă cu scântei

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Antrenorii din  Valea Jiului vor cere modificarea datei de începere a campionatului, dar Şi modificarea amenzilor în ceea ce priveşte cartonaşele galbene şi cele roşii.

Vineri, 31 iulie, la Deva, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, va avea loc Şedinţa extraordinară a forului judeţean, la care vor lua parte toţi membrii echipelor afiliate în Liga a IV-a Şi în Liga a V-a. Şedinţa se anunţă a fi furtunoasă cel puţin. Cel puţin aşa reiese din declaraţiile oficialilor din Vale, care au mai multe nemulţumiri în privinţa regulilor impuse de către AJF Hunedoara. Primul care  luat cuvântul în acest sens a fost antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu, unul dintre cei mai pricepuţi tehnicieni din judeţ. Acesta nu s-a ferit să vorbească despre amenzile piperate pe care le primesc cluburile, dar şi desper alte neajunsuri. Punctul lui de vedere a fost susţinut şi de Ionuţ Stelescu, care spune că şi Universitatea Petroşani va avea un punct de vedere în acest sens.

Tot în cadrul şedinţei de vineri vor avea loc şi premieri la nivel de cluburi. Astfel, laureaţii sezonului 2014-2015 îşi vor ridica premiile pentru care au luptat. Tot atunci se va alege şi noul vicepreşedinte al forului, post devenit vacant prin tragicul deces al fostului vicepreşedinte Ioan Pantelimon.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii