La 47 de ani / Maratonista Manolache a făcut senzaţie la o...

La 47 de ani / Maratonista Manolache a făcut senzaţie la o cursă de 107 kilometri

Timp de citire: un minut

Sportivii de la San Montan au participat, în week-end-ul trecut la mai multe competiţii care s-au desfăşurat în locuri diferite.

Astfel, la Timişoara Clubul San Montan a deplasat trei sportivi la concursul „Pe-un picior de plai alerg o tură”.

Ion Radu a alergat la semimaraton – 21 kilometri, unde a obţinut un timp bun (sub două ore), iar juniorul Andrei Santa a participat la acelaşi semimaraton, scoţând de asemenea un timp foarte bun.

Lucian Labă a alergat la 10 kilometri şi s-a clasat pe locul al patrulea, pierzând la o secundă locul al treilea. La un alt concurs la Alba Iulia, de bicicletă montană, „Mamut Bicke Race” au luat parte tot trei sportivi. Seniorul Deneş Vass a făcut o cursă bună, iar Ion Bârnea a obţinut locul al şaselea. Andrei Mititelu s-a clasat pe locul I la categoria lui de vârstă, având o evoluţie extraordinară.

Aceiaşi sportivi au participat o zi după la un concurs de MTB la Cluj, unde Andrei Mititelu a fost din nou pe podium, situându-se pe prima poziţie. Tot în week-end-ul trecut, doi sportivi au participat la „Ciucaş X3”, un maraton organizat în fiecare an în zona Cheia, Prahova. Din 1.000 de participanţi, Florin Niţă a obţinut locul 17, iar Georgeta Manolache, la 105 km, s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul general. „O performanţă extraordinară, dacă ţinem cont de vârsta pe care o are şi de faptul că munceşte la mină”, a apreciat prestaţia maratonistei Erika Santa (preşedintele San Montan Petroşani).

Viitorul concurs la care sportivii de la San Montan vor lua parte va avea loc la Baru pe data de 24 septembrie şi se numeşte PEDALEAZĂ CU SAN MONTAN. Întrecerea se află la cea de-a doua ediţie.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii