KARATE WKF / Miruna Mălăuță – parcurs excelent în Indonezia

KARATE WKF / Miruna Mălăuță – parcurs excelent în Indonezia

Timp de citire: un minut

Parcursul foarte bun în marile competiții mondiale pentru seniori, la KARATE WKF, a fost unul de vis pentru Miruna Mălăuță.

 

După locul 5 la PREMIER LEAGUE BAKU – Azerbaidjan sportiva lui Radu Polifronie și Alina Tinca a intrat în finala pentru medalia de bronz, după un parcurs foarte bun cu 3 tururi câștigate și cu ultimul meci pierdut în semifinala de la KARATE 1 SERIA A JAKARTA – Indonezia.

Miruna, însoțită și coordonată de antrenoarea Alina Tinca, a cucerit bronzul la un scor clar. După ce a fost condusă o singură dată cu 0-1, a întors meciul ajungând la 5-1, ca în final să se termine cu 5-2 pentru Miruna.

„Este un rezultat pe care îl așteptam știind că am corectat o bună parte din greșelile pe care le-am făcut în trecut. De această dată noi toți cei implicați în proiectul Miruna – medalie la seniori – KARATE WKF am avut încrederea și convingerea că de această dată nu ne vom mai opri la acel blestemat loc 5. Mulțumesc tuturor dragi prieteni pentru încurajări, susținere și încredere! Mă înclin în fața voastră”, a fost mesajul antrenorilor.

Federația de specialitate a venit și ea cu o completare: „Medalie de bronz pentru România obținută de sportiva Mălăuță Miruna la kumite feminin -61 kg, după un parcurs aproape perfect. O evoluție bună a avut și sportivul Preda Luca (locul 15), acesta calificându-se până grupa finală la kata masculin unde au mai participat și sportivii Nedelcu Andrei (locul 49) și Vulpoiu Eduard (locul 65).Felicitări, tuturor! Hai România!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii