Karate. Mălăuță – la cel mai înalt nivel

Karate. Mălăuță – la cel mai înalt nivel

Timp de citire: un minut

Sfârșitul acestei săptămâni a fost unul aparte pentru CS Poli Karate. Miruna Mălăuță, reprezentanta Văii Jiului, a concurat la Karate1 Premiere League Fukuoka, defășurat în Japonia țara în care acest sport își are originile.

Totul a primit o încărcătură mult mai puternică, mult mai frumoasă.

„Și parcursul nostru a fost unul bunicel, în care am regăsit unele plusuri pe corecțiile făcute în ultimul timp dar, de asemenea, am identificat și minusurile la care mai avem de lucrat.

Am luptat într-o grupă cu sportive foarte bune, bine clasate la nivel mondial, iar rezultatele au fost următoarele: 0-1 cu numărul 4 mondial, campioana Asiei, locul II la Premiere League Maroc; 1 – 3 cu numărul 20 mondial, Locul I la acest concurs si medalie de bronz la Campionatul Asiei; 6 – 4 cu numărul 8 mondial, locul I Seria A Atena si medalie de bronz la Campionatul European. Din rezultatele adversarelor vă puteți face o idee de nivelul avansat și gradul de dificultate ridicat al acestor turnee Premiere League.

Ne bucurăm că facem parte din această lume, din acest grup de sportivi care au drept de participare la astfel de competiții la care au prioritate sportivii din top 32 după care locurile goale putând fi ocupate și de sportivi din top100.

Per total, rămânem cu un sentiment pozitiv după acest concurs, știm că mai avem nevoie de timp, dar suntem convinși că rezultatele vor veni și la acest nivel”, a spus antrenorul Radu Polifronie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii