Karate / Aur și argint la Naționale pentru CSM

Karate / Aur și argint la Naționale pentru CSM

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Așa după cum v-am informat, karatiștii de la CSM Petroșani au participat la Campionatul Național de Karate Interstiluri, competiție desfășurată la Râmnicu Vâlcea.

 

Campionatul Național de Karate Interstiluri este cea mai puternică competiție de karate din România, la care participă doar cei mai buni sportivi din țară. La această ediție au participat peste 530 de sportivi de la 69 de cluburi, la categoriile de vârstă mini-cadeți, cadeți, juniori, U21 și seniori.

CSM a participat cu 2 seniori, 2 cadeți și 4 mini-cadeți (cei 6 din urmă fiind cu toții debutanți la o astfel de competiție).

Miruna Mălăuță și-a câștigat categoria, obținând medalia de aur, la senioare -68 kg, Răzvan Ihnatiuc a ajuns până în finală și a obținut medalia de argint.

Mathias Popescu, Alexandra Ionescu și Gabriela Balog au pierdut în sferturile de finală, clasându-se pe locul V.

„Din păcate, nici la această deplasare nu am avut deloc sprijin financiar din partea clubului CSM Jiul Petroșani, motiv pentru care mai mulți sportivi nu au putut să participe. Un alt factor care ne-a îngreunat participarea a fost faptul că, din lipsa sprijinului financiar, am plecat la drum cu sportivii la 6 dimineața pentru a ajunge la timp în vederea efectuării cântarului (ora limită 10:00), copiii au concurat după ora 16:00 până la ora 12:30, noaptea. Felicitări sportivilor pentru rezultate! Felicitări părinților pentru implicare si suport”, a declarat antrenorul Rafu Polifronie.

Antrenorii care i-au pregătit și însoțit pe sportivi au fost Radu Polifronie și Alina Tinca.

„Sperăm ca si reprezentanții clubului să aprecieze aceste eforturi și să își susțină proprii sportivi”, a mai punctat antrenorul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii