Junior’s Sorii Sport Lupeni

Junior’s Sorii Sport Lupeni

Timp de citire: 2 minute

Şcoala de Fotbal Junior’s Sorii Sport Lupeni are trei ani de activitate sub îndrumarea lui Sorin Corpadi şi Sorin Bejan, cei care au în pregătire 40 de copii cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani. La începutul lunii decembrie, lupenenii vor fi prezenţi la cea mai importantă competiţie din România pentru copiii născuţi în 2007-2008.

Cel mai bun an

La începutul lunii decembrie echipa de juniori a clubului lupenean va lua parte la cel mai puternic turneu organizat de Federaţia Română de Fotbal pentru această categorie de vârstă. În premieră la un astfel de turneu, clubul Sorii Sport ţinteşte primele locuri la turneul de la Timişoara.

„Pot spune că anul acesta a fost cel mai bun din palmaresul nostru, pentru că am mai obţinut un loc I la Cupa Banatul, cu participarea a şase echipe. Am continuat pe acelaşi drum, şi rezultatele noastre au fost încununate cu succes de calificarea la Turneul Gheorghe Ene. Suntem conştienţi că ne aşteaptă meciuri grele, pentru că vom juca cu echipe ca Atletico Arad, Juventus Timişoara, Dinamic Craiova, CS Luceafărul Drobeta Turnu Severin, Mondo Reşiţa. Obiectivul nostru este să ne clasăm în primele trei locuri, cu toate că trebuie să trecem de două jocuri eliminatorii”, declară antrenorul Sorin Corpadi.

Copii obişnuiţi

„Sorii Sport este un club pentru toate buzunarele şi pentru toate categoriile. Avem o selecţie pe care o organizăm la nivel de şcoli sau, pur şi simplu, doritorii de fotbal vin şi ne contactează. Încă mai avem izvor de talente la Lupeni şi sunt convins că aceşti copii nu se vor pierde ci, din contră, vor ajunge să evolueze la un nivel înalt. Părinţii sunt principalii susţinători. Ei îi sprijină din toate punctele şi financiar şi moral. Sunt receptivi la tot ceea ce facem noi acolo, lucru ce ne dă o mare încredere nouă, antrenorilor”, spune Sorin Corpadi.

Cu ochii pe ei

Valoarea jucătorilor de la Sorii Sport nu a trecut neobservată, pentru că în partidele în care aceştia au evoluat au fost repede remarcaţi de către alţi antrenori. Eric Bărbart, Bogdan Gugu, Adrian Şindea, Adonis Rus, Denis Polgar sunt unii dintre cei mai talentaţi fotbalişti care promit pentru viitor.

„Eu cred că aceşti copii vor ajunge departe şi veţi mai auzi de ei”, spune antrenorul.

Sorin Corpadi a depus o cerere la Primăria Lupeni, prin care a cerut un sprijin financiar modic, 1.500 de lei, pentru deplasarea la turneul de la Timişoara.

„Primăria Lupeni a fost receptivă la ceea ce facem noi, conştienţi de faptul că, până la urmă, reprezentăm oraşul şi avem rezultate. Ne-am bucura dacă şi de această dată ar fi alături de noi”, a mai afirmat Sorin Corpadi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii