Juniorii joacă la foc continuu. 3 echipe din Vale – pe gazon

Juniorii joacă la foc continuu. 3 echipe din Vale – pe gazon

Timp de citire: un minut

Săptămâna trecută fotbaliștii juniori de la echipele din județ au avut o activitate intensă. Această activitate s-a concretizat printr-un număr mare de meciuri disputate în competiții oficiale.

Punctul de atracție a fost organizarea, la stadionul „Cetate” din Deva, a unei etape din Interliga pentru juniori. Etapa a fost organizată pe patru categorii de vârstă, de la U 7 la U10, iar spectacolul fotbalistic a fost unul total. Meciurile s-au desfășurat în fața unui număr mare de spectatori, într-o organizare foarte bună, la competiții participând, pe lângă gazdele de la CSM Deva, grupe de speranțe fotbalistice de la Corvinul Hunedoara, Dacia Orăștie, CFR Simeria și Academy Călan, precum și trei echipe din Petroșani, respectiv Jiul, Universitatea și Școala de Fotbal „Damian Militaru”, rezultatele, conform regulamentelor în vigoare, nefiind contabilizate la aceste categorii de vârstă.
Tot la categoria rezultatelor necontabilizate intră și echipa de U11 de la CSM Deva, care a jucat la Călan, cu Stras Academy, precum și cea de U13, care a întâlnit Corvinul Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii