Junioarele handbaliste din Vulcan / Solicită sprijinul primarului

Junioarele handbaliste din Vulcan / Solicită sprijinul primarului

Timp de citire: un minut
Prin intermediul unei scrisori trimise redacţiei, Alexandru Trestian, preşedintele secţiei de handbal din cadrul CS Vulcan, îi sesizează primarului Gheorghe Ile o situaţie care ar putea periclita evoluţia echipelor de handbal junioare IV şi V în campionatul 2015-2016.
Problema
este lipsa sălii de antrenament. Sala de sport din Cocoşvar este, momentan, imposibil de folosit în scopul pentru care a fost construită. Pe lângă faptul că, în interior, este plin de apa care ajunge aici infiltrându-se prin tavan, ea este plină cu materialele adus pentru repararea ei. Sala de sport de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu” nu poate fi folosită la antrenamentele echipelor de handbal, deoarece nu are porţi şi nici marcajul necesar. Apoi, spune semnatarul scrisorii, „din tavanul sălii au început să se desprindă lămpile, existând posibilitatea ca fetele să se accidenteze. S-a luat măsura de a se întinde o plasă care să protejeze împotriva căderii lămpilor, dar acest lucru durează şi au trecut deja două săptămâni de când fetele noastre nu au făcut antrenament”.
Alexandru Trestian 
spune că a recurs la această modalitate de sesizare rugat fiind de către staff-ul tehnic al echipei şi de către părinţii handbalistelor. Implicarea primarului Gheorghe Ile, singurul care ar putea să-i scoată din impas, ar fi mai mult ca sigur benefică pentru ca junioarele IV şi V să-şi atingă obiectivele sportive propuse, spune preşedintele secţiei de handbal a CS Vulcan, neuitând să-i mulţumească anticipat acestuia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii