Judo / În „careul de aşi” ai judoului românesc

Judo / În „careul de aşi” ai judoului românesc

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Sportiva Lidia Marin care are dublă legitimare la SCM Deva şi CSŞ 1 Bucureşti s-a clasat pe locul al patrulea în topul celor mai buni judoka din România în anul 2015, dat publicităţii de Federaţia Română de Judo.
Medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale şi vicecampioană europeană la nivel de cadeţi, sportiva antrenată de Aurel Bîrcă şi Ramona Enache a fost devansată doar de senioarele Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu şi junioara Ştefania Dobre.
Lidera ierarhiei naţionale a anului 2015 la judo este Andreea Chiţu, care are în palmares o medalie de argint la Campionatul Mondial de seniori de la Astana şi o medalie de aur la CE seniori de la Baku (Azerbadjan). Pe locul secund s-a clasat Corina Căprioriu, care a obţinut o medalie de argint la CM seniori de la Astana, iar pe locul al treilea s-a situat Ştefania Dobre, medaliată cu aur la CE juniori din Austria. În continuare, pe locurile 5-10 s-au situat: Vlad Luncan (medalie de bronz CE cadeţi, Sofia); Răzvan Ciolan (medalie de argint FOTE cadeţi Tbilisi); Iulian Surlă / Aurelian Fleisz (medalie de argint CM Nage no Kata Amsterdam, medalie de aur CE Nage no Kata grupa 2 Herstal, medalie de aur CE Nage no Kata open Herstal); Alina Zaharia / Zaharia Cheru (medalie de bronz CM Ju no Kata Amsterdam, medalie de aur CE Ju no Kata grupa 1 Herstal, medalie de argint CE Ju no Kata open Herstal); Larisa Florian (medalie de argint Universiadă Gwangju) şi Vlăduţ Simionescu (medalie de bronz Universiadă Gwangju).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii