Judeţul Hunedoara are de astăzi un nou subprefect

Judeţul Hunedoara are de astăzi un nou subprefect

Timp de citire: un minut

Fabius Tiberiu Kiszely este noul subprefect al judeţului Hunedoara, cel care ocupă de astăzi locul lui Gabriel Samoilescu. Kiszely este fost consilier local Brad şi, nu în ultimul rând, secretar al organizaţiei PSD Brad. În trecut, acesta a ocupat o funcţie de conducere şi la Apa Prod SA.

Ceremonia de învestire în funcţie a noului subprefect a avut loc în acestă după-amiază în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, ceremonie la care a participat, pe lângă prefectul Sorin Vasilescu, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian David.

După ce a fost numit oficial în funcţia de subprefect, Fabius Kiszely, cuprins de emoţii, a declarat că îşi va duce la bun sfârşit planurile pe care şi le-a propus pentru dezvoltarea judeţului Hunedoara.

„Mi-am propus multe lucruri pentru acestă poziţie, am discutat, iar una dintre priorităţi este pregătirea bugetelor, să putem aduce pentru acest judeţ un plus de mai bine, iar acest lucru mi-l doresc.

Mă onorează şi în acelaşi timp mă obligă această funcţie, să facem în aşa fel încât lucrurile să evolueze înspre mai bine. Îmi doresc ca în acestă funcţie să fac tot ceea ce trebuie, astfel încât programul de guvernare şi ţintele propuse să fie atinse”, a declarat ‚Fabius Tiberiu Kiszely, noul suprefect al judeţului Hunedoara

Gabriel Samoilescu, fostul subprefect, a demisionat din  funcţie în luna mai a acestui an, din motive personale. De atunci, conducerea Instituţiei Prefectului a fost asigurată doar de către prefect, Sorin Vasilescu.
Andreea PATRICHE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii