Jucătorul – ochit de Tudorache face senzație la Chișinău

Jucătorul – ochit de Tudorache face senzație la Chișinău

Timp de citire: un minut

Cum a ajuns un fotbalist care a trecut și pe la Petroșani să aibă o clauză de un milion de euro în contract?! Foarte simplu. Acum are o grilă de 100.000 de euro!

Alex Misarăș

este un fundaș central de 26 de ani. A terminat Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. A început fotbalul la 6 ani la Arieșul Turda, antrenor Neluțu Sonica. La 14 ani a ajuns la Viitorul Mihai Georgescu Cluj. În urma unei selecții naționale, a jucat două turnee finale la juniori. A intrat primul la Liceu și a terminat primul cu 9,86. A jucat la echipele Arieșul Turda, Viitorul Mihai Georgescu-juniori, Dacia Unirea Brăila, Sănătătea Cluj, Energeticianul Tg Jiu și Viitorul. Este jucătorul as în matematică, obținând media de 10 la această disciplină.

În sezonul 2009-2010,

Marin Tudorache era antrenor la Turda. Este tehnicianul care l-a remarcat pe Alex la echipa de juniori, unde era căpitan de echipă (avea 12 ani). „Mi-a  spus că în viitor o sa mă antreneze la seniori. Ceea ce s-a și întâmplat în 2018 la Petroșani, la Energeticianul, unde am rămas profund impresionat de baza sportivă și de numele mari care erau înrămate pe holuri, nume  care au evoluat la Jiul”, spunea jucătorul.

Pas cu pas,

prin muncă acesta a început să urce în top. Un as al matematicii, Misarăș a aplicat-o și pe teren.

„Matematica te ajută să gândești și să rezolvi ecuația din teren”, a spus jucătorul mirosit de ochiul fin al lui Marin Tudorache.

Acesta avea, pe când juca la Petroșani, dar pentru oltenii de la Energeticianul, o clauză de reziliere de un milion de euro, o clauză deloc de neglijat. Scurt și la obiect!

Apreciat la Chișinău 

În prezent, Alex Misarăș s-a calificat în Europa Conference League cu Zimbru Chișinău, după ce a terminat pe locul 3 în SuperLiga Moldovei.

Misarăș este cotat la 100.000 euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

De când a fost transferat la Zimbru, unde a debutat pe 1 octombrie 2022, Misarăș a bifat toate minutele pentru „zimbrii”. O adevărată mină de aur. Baftă, Alex!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii