Jucătorii împrumutaţi de Jiul au părăsit Hunedoara

Jucătorii împrumutaţi de Jiul au părăsit Hunedoara

Timp de citire: un minut

Plecări masive de la FC Hunedoara. Printre cei care au plecat se numără petroşeneanul Răzvan Drăgoescu, dar şi jucătorii împrumutaţi de Jiul, Ionică şi Graur. Dacă ar fi rămas la Hunedoara, Jiul ar fi încasat o sumă frumuşică din transferul celor doi jucători. Ionică a ajuns între timp la antrenamentele Devei.

Printre primii care au plecat şi şi-au găsit echipe au fost Petresc şi Daniel Creciunesc la Foresta Suceava, în Liga a II-a, Robert Cristian şi Bloj la Cetate Deva, unde au şi jucat în amicale, Maghici la Milenium Giarmata şi, din Valea Jiului, Claudiu Ciubotariu, aflat în probe la Viitorul. „Mardare a fost ultimul care şi-a reziliat contractul, la noi mai rămânând doar Cristi Creciunesc şi Ciucurescu. Înaintea lui Mardare au mai plecat Lazea şi Bozian, Tecsi a semnat deja şi el cu Cetate Deva, Ionicescu e în probe la CSM Lugoj, iar mai mulţi dintre jucătorii tineri au plecat la facultate, în această situaţie fiind Simionov, Darius Grigore, Opârlescu sau Gheară, care şi-au reziliat şi ei contractele cu clubul.

Drăgoescu, Ionică şi Graur sunt din Petroşani şi încă de la început nu au venit la antrenamente, dat fiind că nu era nimic sigur în privinţa situaţiei de la club”, a declarat Mircea Alic, antrenorul lui FC Hunedoara.

Situaţia de la FC Hunedoara este mult mai complicată decât pare. Echipa avea de achitat până ieri tranşa de bani pentru fostul antrenor Victor Roşca, căruia până în acest moment i s-a plătit, se pare, o singură tranşă din cele patru care trebuiau achitate. Dacă nu se va achita datoria sau nu se va obţine o nouă reeşalonare, echipa riscă să fie exclusă din campionat pentru datorii. Consiliul local Hunedoara a virat luna trecută în contul clubului partea sa din contribuţia financiară, dar  numai aceşti bani nu ajung nici pe departe ca să rezolve problemele.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii