Joncţiunea cu A1, încă o promisiune neonorată marca Laurenţiu Nistor

Joncţiunea cu A1, încă o promisiune neonorată marca Laurenţiu Nistor

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Cu propriile arme. Astfel își asigură Laurențiu Nistor, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, ultima și cea mai dură pierdere electorală din cariera politică. Un  eșec care, cu un drum, îl lasă pe ultimul mohican al vechiului PSD și fără perspectiva de a mai prinde un loc călduț în Camera Deputaților. În PSD Hunedoara se fac deja calcule, strategia de după localele de anul acesta fiind ca șefia organizației județene să ajungă în mâna lui Dan Bobouțanu, actualul primar al municipiului cu același nume, preconizatul depozitar al celor mai multe voturi de culoare roșie din județul nostru. Astăzi, pe larg despre încă o minciună gogonată marca Nistor Laurențiu.

De ce pierde Nistor pe mâna lui, răpus de propriile arme? E simplu: Nistor este victima promisiunilor făcute, dar neonorate, la alegerile din 2016. Atunci când, cu vorbe mieroase, le-a promis hunedorenilor tot ce au vrut să audă, de la asfaltarea tuturor drumurilor la ambulanțe pentru fiecare comună, de la investitori cu duiumul la echipamente didactice moderne în fiecare școală de sătuc hunedorean.

Zăbovim astăzi asupra unei alte promisiuni neonorate. Negru pe alb, în campania electorală din 2016, Laurențiu Nistor promitea „obținerea avizelor necesare pentru conectarea la autostrada A1 a municipiilor Hunedoara și Deva (implicit a unei importante părți a județului – n.a.) în zona Sântuhalm”. Au trecut patru ani și, precum gropile din drumurile județene, promisiunea lui Nistor s-a tot mărit până a devenit o veritabilă minciună. Nici vorbă, oameni buni, de vreo perspectivă apropiată în chestiunea conectării celor două importante municipii la A1 în zona Sântuhalm.

Deși, în discursurile sale îngâmfate, Nistor se arată drept miezul din varză și vitamina din morcov de pe la București, unde grija de soarta județului Hunedoara îl roade până la epuizare, patru guverne succesive PSD (Grindeanu, Tudose, Fifor și Dăncilă) n-au reușit să miște un deget pentru nodul rutier care ar trebui să fie amplasat la nord de localitatea Sântuhalm, la joncțiunea Drumului Comunal 129 cu A1. Patru guverne roșii precum Nistor n-au mișcat, oameni buni, o hârtie în perioada 4 ianuarie 2017  – 4 noiembrie 2019 pentru a onora o promisiune cu care Nistor și PSD Hunedoara au câștigat alegerile în 2016!

Guvernul PNL rezolvă și această mare nedreptate. După cum rezultă și din documentul publicat în facsimil, documentația pentru “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru realizarea a 6 noduri rutiere pe Autostrăzile A1 și A3, în zona de Vest a României”, între care și nodul rutier în discuție în acest articol, a fost publicată în sistemul informatic de achiziții publice, ofertele operatorilor economici interesați fiind depuse până la începutul lunii iulie 2020. Cu alte cuvinte, abia acum se mișcă realmente ceva. Din nefericire pentru acest județ, captiv încă pentru puțin timp în ghearele roșii, faptul că se urnesc lucrurile în chestiunea anterior relatată n-are nici o legătură cu promisiunile deșarte cu care Nistor & Co. au pus mâna pe acest județ.
(sursa foto: Google Street View)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii