Jiul va începe tot fără bani şi cu jucători mai puţini

Jiul va începe tot fără bani şi cu jucători mai puţini

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Cu toate că la un moment dat a stat sub semnul întrebării participarea echipei de fotbal CSM Jiul Petroşani în sezonul în Ligii a IV-a, ei bine, jiuliştii vor fi prezenţi la startul competiţiei, dar cu aceleaşi lipsuri ca şi în sezonul trecut.

Lotul de jucători

s-a subţiat vizibil, puţine nume de seniori se mai regăsesc printre juniorii de 16 şi 17 ani. Ştefănoaica şi Dani Stoica sunt doar două nume din echipa de bază care au mai rămas pe baricade.

„Va fi foarte greu pentru noi. Sincer, nu ştim ce şanse vom avea, dar eu sper să nu ne facem de ruşine”, a declarat antrenorul Cosmin Kanduth. La fel ca şi în sezonul trecut, jucătorii nu vor avea salarii, cel mult poate vor fi motivaţi tot din buzunarele antrenorilor. Se anunţă un sezon cu probleme pentru Jiul, în care antrenorii speră, totuşi, să nu fie ciuca bătăilor. În ceea ce priveşte curăţenia din vestiare, aceasta va cădea tot pe umărul antrenorilor, care vor face şmotru şi vor spăla toaletele. Deocamdată nu s-a găsit nicio soluţie ca Primăria Petroşani, în custodia căreia se află baza sportivă, să angajeze o femeie de serviciu care să rezolve aceste neajunsuri.

Irina a plecat la Uricani

Şi ca tacâmul problemelor să fie complet la CSM Jiul Petroşani, şi cel mai experimentat jucător al petroşenenilor, Cornel Irina, a ales să joace în noul sezon pentru Minerul Uricani.

Dat fiind faptul că au o situaţie financiară stabilă şi că nu va juca gratis ca la Petroşani, Irina a fost convins de uricăneni să joace la ei.

„Nu puteam să-i spunem nimic pentru că a ales să plece unde e mai bine pentru el. Ne descurcăm cum putem”, a mai adăugat Cosmin Kanduth.

Liga a IV-a la fotbal va începe sâmbătă aceasta.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii