Jiul, o dezamăgire. Haţegul, învingătoare!

Jiul, o dezamăgire. Haţegul, învingătoare!

Timp de citire: un minut

O noua etapă din Play-out-ul ligii a treia la fotbal a adus vești proaste pentru fanii Jiului. Trupa din Vale a pierdut pe teren propriu, 0-1, în fața celor de la Voința Lupac. A fost un joc în care oaspeții au jucat mai bine de jumătate de oră cu un om în minus, iar la finalul partidei spectatorii din tribună au scandat demsia antrenorului Flavius Boroncoi.
Retezatul Haţeg a câștigat, în deplasare, la Progresul Ezeriş cu scorul de 3-1.
Echipa din Țara Hațegului se întoarce cu toate cele 3 puncte din Valea Domanului după o luptă în mocirlă, pe un teren impracticabil, informează pagina de Facebook a echipei hațegane.
Retezatul a controlat în totalitate începutul de joc și a reușit să deschidă scorul prin Mazilu, intrând astfel în avantaj la cabine.
Primele 10 minute ale părții secunde au aparținut gazdelor, care au reușit să egaleze dintr-o lovitură de la 11 metri, acordată destul de ușor.
Echipa din Hațeg a trecut din nou la controlul jocului, reușind să își adjudece o victorie pe deplin meritată după aspectul jocului, prin golurile marcate de Buzducea și Lupulescu, informează aceeași pagină.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii