Jiul a adus șase jucători din Franţa şi Olanda

Jiul a adus șase jucători din Franţa şi Olanda

Timp de citire: un minut
Ceea ce poate că părea o glumă, e pe cale să devină o chestiune serioasă. Firma de impresariat interesată de echipa de fotbal CSM Jiul Petroşani şi care a venit cu o propunere de parteneriat cu Primăria Petroşani a făcut şi primii paşi. 
Alin Negrea, reprezentantul firmei de impresariat austriece Colonial Memorial Sports, a adus şase jucători din Franţa şi Olanda şi aşteaptă, acum, răspunsul concret din partea Primăriei Petroşani. Mai exact, se doreşte un parteneriat între firma respectivă şi Primăria Petroşani, iar pentru acest lucru trebuie să se găsească o cale juridică.
„Am adus jucători olandezi, francezi. Ne dorim o colaborare, din dorinţa de a duce un club cu tradiţie acolo unde îi este locul. Au venit jucători şi mai urmează să mai ajungă, dar totul este să ajungem la o înţelegere cu primăria. Noi ajutăm cu plata salariilor, cu tot ceea ce ţine de jucători, primăria să ne sprijine cu baza. Nu am venit la Petroşani pentru a câştiga ceva. Chiar nu vrem să câştigăm nimic, doar să dăm restart la o echipă cu nume. Nu mi se pare normal ca
jucători de renume să tundă iarba la Jiul sau să spele toalete. Şi pentru asta acest lucru sunt responsabili şi autorităţile locale , care nu au dat respectul cuvenit unor astfel de jucători”, a declarat Alin Negrea, reprezentatul firmei de impresariat.
Managerul Marin Tudorache spune că el crede doar în fapte: „Nu mai vreau să mai îmi dau cu părerea. Eu cred în fapte, nu în vorbe. Sunt sătul de vorbe. Jucătorii străini au venit, au fost cazaţi la mini hotelurile din incinta stadionului, unde avem curent, dar nu este apă”, a  declarat Marin Tudorache.
CSM Jiul Petroşani va evolua în Liga a IV-a. Dacă lucrurile vor decurge bine atunci obiectivul va fi promovarea în Liga a III-a.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii