Jandarmul karatist 

Jandarmul karatist 

Timp de citire: un minut

Ionuț Molnar este un tânăr de 24 de ani, cunoscut în lumea karatelor și nu numai. Este apreciat pentru profesionalismul, calmul și responsabilitatea cu care își desfășoară activitatea în fiecare zi în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara.

Ionuț este absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, promoția 2019, iar trăsăturile sale de caracter au fost creionate și s-au dezvoltat de-a lungul anilor în special prin prisma pasiunii sale pentru un sport nobil: karate.

La vârsta de 8 ani, Ionuț a pășit pentru prima oară pe tatami cu entuziasmul, naivitatea și curiozitatea unui copil. Cu fiecare sesiune de antrenament, a început să descopere că atât corpul, cât și mintea și spritul său se dezvoltă în armonie și echilibru și s-a hotărât să ducă pasiunea sa la un alt nivel.

A continuat să se antreneze la Clubul Sportiv Poli Karate din Petroșani și, după ani de muncă, disciplină și implicare au venit și rezultatele și recunoașterea națională și internațională pe care le merita din plin.

În acest an, în luna februarie, Ionuț a obținut locul 1 la Campionatul Național de Karate Shito-Ryu, de la Izvorani, iar la sfârșitul lunii mai a obținut locul 2 și titlul de vicecampion european la Campionatul European de Karate Shito – Ryu – la Kumite (luptă), categoria +80 kg, organizat la Oradea.

„Îți mulțumim pentru că ai ales să îți valorifici calitățile în cadrul Jandarmeriei Române și îți urăm mult succes în plan personal și profesional”, a fost mesajul celor de la ISU Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii