Iubitorii genului sunt aşteptaţi la Panorama Blues Festival

Iubitorii genului sunt aşteptaţi la Panorama Blues Festival

Timp de citire: un minut

În perioada 31 iulie – 2 august, la Pensiunea „Panorama”, din localitatea Ghelari, se dă adunarea generală a iubitorilor genului blues.

Astfel, ediţia din 2015 propune, după cum spun organizatorii, „trecerea la profesionalism în materie de spectacol-eveniment”.

În programul festivalului apar Nightlosers – concert aniversar la 20 de ani de activitate, Bega Blues Band din Timişoara, sunet şi compoziţie inconfundabile, Mike Godoroja & Blue Spirit, originalitate şi spirit hippye, Steel Blues, un band care s-a născut odată cu festivalul. Invitaţii de peste hotare sunt Tom White, Ungaria, şi trioul Tangled Eye, cu o formulă de instrumentişti din Olanda şi solistă de culoare din America.

„O zi în plus de festival, jamesesion, sesiune de autografe, sunet de înalta calitate, atmosferă de festival de cea mai bună calitate, este oferta noastră. Cei care aleg să vină la festival au la dispoziţie un teren de patru hectare în jurul Pensiunii Panorama, unde se pot campa gratis cu corturi sau rulote, au acces la toalete, duşuri şi zonă wirles. Mai amintim că apa din piscina situată la 800 de metri altitudine în Munţii Poiana Ruscă este perfectă”, ne-au transmis organizatorii evenimentului.

Concertele încep la orele 20, în fiecare seară. Costul unui bilet este de 25 de lei, iar abonamentul pentru cele trei seri este de 60 de lei.
Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii