Iordache, studentul lui Voicu a învins virusul / Dar vrea sa se...

Iordache, studentul lui Voicu a învins virusul / Dar vrea sa se oprească la liga a treia

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Sorin Iordache este unul din produsul sută la sută al fotbalului autohton, iar  Dan Voicu este recunoscut ca un recuperator de talente. Unul dintre cei mai vigilenți  antrenori a ținut ca Iordache să ajungă la Vulcan.

Cu urcușuri si coborâșuri, jucătorul a ajuns de la liga a treia la liga a patra la Vulcan. Dar acesta este doar un hop pe care talentatul jucător îl va trece.

“Joc fotbal de la vârsta 10 ani.

Prima echipă la care am fost legitimat a fost Jiul Petroșani. De la Jiul am plecat la Sirineasa, m-am întors, apoi, pentru o perioadă scurtă la Jiul după care am plecat la Inter Petrila. De la Inter am plecat la CSM Vulcan, unde activez și acum. Primul meu antrenor pentru câțiva ani buni a fost Toni Sedecaru. Am avut rezultate bune la grupele mici de juniori. Apoi ne-a preluat Cosmin Kandut și Marin Tudorache. Atunci am avut cele mai bune rezultate la juniori A1 și juniori U17. Apoi am colaborat cu  Adi Câmpean, la Inter Petrila, și în prezent cu Dan Voicu la CSM  Vulcan”, a spus pentru zvj.ro, Iordache.

 

Un pas mai jos

Fotbalistul a venit la Vulcan și în urma interesului arătat de antrenorul Dan Voicu. “Un prieten mi-a zis că domnul Dan întreabă de mine și așa am ajuns sa joc la Vulcan. Evident că cele mai multe amintiri mă leaga de Jiul.

Ca junior la Jiul am câștigat de 3 ori campionatul la U19, iar în același timp ne-am calificat si la Campionatulnl U 17, unde am fost numit MVP- ul meciului cu o reușită”, spune jucatorul.

 

A învins și virusul

Fotbalistul a stat o vreme departe de fotbal din motive de sănătate.

“Nu sunt sută la sută sigur dacă am avut Covid , dar am avut destule simptome ale virusului. Am trecut cu bine, m-am simțit puțin mai rău decât la o răceală normală, dar am luat mereu pastile și vitamine și am trecut cu bine peste acest virus”.

 

Ar vrea să joace și în Banat

Iordache este student la Universitatea de Vest din Timișoara, dar planurile sale cu fotbalul nu s-au terminat.

“Planurile mele cu fotbalul nu sunt unele foarte mari deoarece vreau să continui facultatea, dar oricând m-aș băga la o echipă din Timișoara și din liga a treia dacă se poate.

Îmi place fotbalul și nu m-aș lăsa prea curand de el. Am multe amintiri din fotbal.

Cea mai frumoasă întâmplare nu o fost doar una, au fost 2-3. Prima ar fi câștigarea meciului contra CSM Deva, la juniori A1 unde s-a decis campionatul si noi am ramas campioni, la fel și la calificarea pe țară la Campionatul U17 contra Hunedoarei. Atunci nu ne-a fost dată nicio șansă de calificare și noi am câștigat partida cu scorul de 2-0. Mai pot spune că și câștigarea Cupei României, pe județ, cu Inter Petrila, a fost de neuitat”, a conchis fotbalistul. Despre Iordache, Dan Voicu crede că ar putea ajunge mult mai departe cu condiția să fie sârguincios la antrenamente. “Este un jucător cu reale calități, dar trebuie să știe și el ce vrea de la fotbal”, spunea antrenorul său Dan Voicu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii