Ionuţ Stelescu: / „Consiliul de administraţie al clubului va decide se va...

Ionuţ Stelescu: / „Consiliul de administraţie al clubului va decide se va întâmpla cu echipa de fotbal”

Timp de citire: 2 minute

Dat fiind faptul că Universitatea Petroşani, cu oareşce tradiţie în acest sport, trece prin momente financiare deloc de neglijat, tot mai multe voci au spus că activitatea echipei de fotbal va sta sub semnul întrebării.

Unul dintre oficialii

grupării petroşenene, Ionuţ Stelescu, spune că destinul echipei stă în mâinile Consiliului de administraţie al clubului, care se va reuni cât de curând: „Sunt echipe din prima ligă care se descurcă greu din punct de vedere financiar, aşa că ceea ce se întâmplă la nivelul Ligii a IV-a nu este surprinzător. Este uşor să arunci cu noroi. Noi am putea, simplu, să spunem că nu mai ţinem echipa şi, gata ne retragem, dar lucrurile nu stau chiar aşa. Avem un consiliu de administraţie, care este în măsură să hotărască ce se va întâmpla în continuare cu echipa. Da, este adevărat că a fost o perioadă de două luni, când jucătorii nu şi-au luat bursele. Însă cei care s-au plâns, uită să spună că din burse şi-au plătit cartonaşele pe care le-au luat pentru injurii sau nesportivitate, conform unui regulament de ordine interioară. Ştiu că este greu şi au fost momente când noi, oficialii, am adus bani de acasă la echipă sau am împrumutat echipa. Cu siguranţă, se vor face toate demersurile pentru ca echipa să-şi continue activitatea. Avem rezultate în acest sport şi copii talentaţi. Cât priveşte plecarea jucătorilor de la echipă la alte cluburi, ei sunt sub contract. Tot consiliul de administraţie va decide de cine mai are sau nu nevoie. Nu pleacă nimeni aşa cum îl taie capul. Poate noi nu vom mai avea nevoie de serviciile unora. De ce nu se pune şi aşa problema?”

Datorii minuscule

Ca şi multe alte echipe din Liga a IV-a, clubul universitar are către Asociaţia Judeţeană de fotbal Hunedoara. Din fericire, acestea nu sunt mari, iar clubul nu se află în imposibilitatea de a le plăti.

„Avem o datorie de 400 de lei pentru plata unor cartonaşe galbene şi roşii luate de jucătorii noştri, plată pe care putem să o efectuăm în orice moment până la începerea campionatului. Asta nu ar fi o mare problemă”, a mai adăugat Ionuţ Stelescu.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii