Investiții în cele mai performante echipamente CT și RMN din piață, la...

Investiții în cele mai performante echipamente CT și RMN din piață, la Affidea Petroșani

Timp de citire: 2 minute

Începând cu luna octombrie, pacienții din județul Hunedoara au acces în centrul Affidea Petroșani la cele mai performante echipamente RMN și CT ale momentului, care permit investigații de diagnostic imagistic complexe, precum RMN de sân, RMN de cord, RMN whole-body sau colonoscopii virtuale.

Noul echipament RMN de 1,5 Tesla instalat în centrul Affidea Petroșani vine în sprijinul pacienților care suferă de afecțiuni mamare, cardiace, cerebrale, musculo-scheletale, respiratorii, genitale, dar și ale sistemului circulator. Echipamentul RMN de la Affidea Petroșani ajută, totodată, și la diagnosticarea corectă a afecțiunilor neurologice, oncologice, abdominale, pelvine și ortopedice.

Noutatea pe care o aduce noul echipament RMN pentru pacienții din Petroșani și zonele limitrofe este posibilitatea efectuării în centrul Affidea a unor investigații de înaltă performanță precum RMN de sân, RMN cord sau RMN whole-body. Noul RMN aduce un plus de beneficii pacienților față de alte echipamente de acest tip disponibile pe piață, oferind o viteză de examinare de 3 ori mai mare și, în același timp, imagini la o calitate superioară, ce permit un diagnostic corect si rapid.

Tot din luna octombrie, pacienții au acces și la cel mai nou Computer Tomograf de 16 slice-uri de la General Electric, în cadrul centrului Affidea Petroșani.

Prin instalarea noului echipament CT, Affidea Petroșani devine singurul centru din Hunedoara și din zonele limitrofe unde pacienții vor putea efectua colonoscopii virtuale, ce le vor oferi acestora un confort sporit, pe lângă acuratețea diagnosticului. De asemenea, dotările de care dispune echipamentul permit efectuarea și altor investigații de înaltă performanță, precum angiografii și coronarografii CT.

Spre deosebire de alte aparate CT, noul echipament instalat la Affidea Petroșani beneficiază de tehnologii inovatoare ce permit reducerea cu 50% a timpului de examinare și a dozei de iradiere administrată pacientului, pentru o mai bună protecție a pacientului, oferind în același timp o calitate superioară a imaginii.

“Aducerea noilor echipamente în centrul nostru ne permite extinderea gamei de servicii medicale de înaltă performanță, pentru un diagnostic complet și de calitate pe toate patologiile și toate categoriile de pacienți, inclusiv copiii. Prin instalarea noilor aparate CT și RMN ne-am dorit să oferim pacienților noștri atât investigații imagistice de ultimă generație, pentru a fi diagnosticați corect și rapid, cât și un plus de confort și protecție pentru siguranța acestora. Aceste investiții au venit imediat după procesul de rebranding prin care am trecut, odată cu schimbarea numelui în Affidea. Este, în același timp, dovada respectării angajamentelor noastre de a investi permanent în cele mai înalte standarde de îngrijire ale pacienților si cele mai performante tehnologii de diagnostic imagistic, îmbrățișând credința că sănătatea e mai importantă decât toate”, a precizat Dana Codreanu, Manager al centrului Affidea Petroșani.

Pacienții din județul Hunedoara, dar și din zonele limitrofe vor putea beneficia de cele mai performante investigații CT și RMN din județ, în mod gratuit, aceste servicii fiind decontate de casele de sănătate județene în procent de 100%, în limita fondurilor disponibile. (Pentru programări: e-mail: petrosani@affidea.com; telefoane: 0254.549.401, 0372.735.314)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii