Învățământul, la apel!

Învățământul, la apel!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Directorii unităților de învățământ din județ au participat săptămâna trecută la o ședință de lucru la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara.
Conducerea Inspectoratului Școlar Județean, reprezentată de prof. dr. Maria ȘTEFĂNIE – inspector școlar general, prof. dr. Marta MATE și prof. Adriana ALMĂȘAN – inspectori școlar generali adjuncți, a inclus pe ordinea de zi a întâlnirii aspecte referitoare la organizarea examenelor naționale (Evaluarea națională de la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a, Evaluarea națională la finalul clasei a VIII-a, Examenul de Bacalaureat, Examenele de certificare a competențelor profesionale), implicarea cadrelor didactice în activitățile de formare profesională oferite în cadrul proiectelor naționale CRED și PROF, precum și responsabilizarea conducerii unităților de învățământ în ceea ce privește activitatea financiar-contabilă din unitățile școlare.
Au fost analizate rezultatele simulărilor naționale ale examenelor naționale spre identificarea măsurilor de ameliorare ale acestora, iar directorul Centrului Județean de Excelență Hunedoara, prof. Cristina VLAD, a prezentat o centralizare a distincțiilor obținute de elevii din județ la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare care s-au desfășurat până în prezent.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii