Intervenție cu succes

Intervenție cu succes

Timp de citire: un minut

Exact în ziua în care s-au împlinit 32 de ani de la înființarea primei echipe S.M.U.R.D., paramedicii Detașamentului de Pompieri Orăștie, alături de Salvamont Hunedoara au avut parte de o intervenție contra cronometru, pentru salvarea unei femei care a fost implicată într-un accident, în timp ce conducea un ATV.
Evenimentul produs duminică seara a avut loc într-o zonă montană, împădurită și greu accesibilă, pe raza localității Costești, la 2 km distanță față de drumul de acces, ceea ce a făcut imposibilă deplasarea ambulanței SMURD până la victimă.
Astfel, doar la lumina lanternei, unul dintre paramedici, având asupra geanta de prim ajutor și geanta cu atele vacuum, a fost nevoit să urce pe un teren accidentat, aproximativ 1 km, până la locul unde se afla tânara.
Imediat după ce a reperat victima, salvatorul i-a acordat îngrijiri medicale, iar după sosirea echipajului Salvamont, femeia a fost imobilizată și transportată cu ajutorul tărgii, până la ambulanță.
Paramedicii au constat faptul că femeia, în vârstă de 30 de ani, prezenta o fractură la piciorul drept și au transportat-o de urgență la Spitalul Județean din Deva pentru investigații suplimentare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii