Inițiativa legislativă a senatorului PSD Cristian Resmeriță privind „sporul de Valea Jiului”...

Inițiativa legislativă a senatorului PSD Cristian Resmeriță privind „sporul de Valea Jiului” a ajuns deja în Senat!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Iată că deși ne apropiem de toamnă și legislativ pe linie parlamentară de un nou mandat, senatorul PSD hunedorean, Cristian Resmeriță, dorește să-și încheie mandatul cu o nouă inițiativă legislativă împachetată într-o lege, binevenită pentru un număr destul de mare de concetățeni din Valea Jiului.

Acum nu multă vreme vă anunțam de o nouă inițiativă legislativă a senatorului lupenean Cristian Resmeriță, legată de „sporul de Valea Jiului”, care a existat dar care de multă vreme nu mai există. Ei bine, inițiativa legislativă a senatorului, prin care angajații din Valea Jiului din Educație, Sănătate și Protecție Socială ar urma să beneficieze din nou de acel spor salarial de până la 20%, a primit aviz favorabil din partea Consiliului Economic și Social și a Consiliului Legislativ. Asta înseamnă că în acest moment acest proiect legislativ a ajuns în Senatul României, prima Cameră sesizată, ceea ce înseamnă că de-acum înainte lucrurile se vor derula în Parlament și n-ar fi exclus ca în această toamnă și acest proiect să fie adoptat, ceea ce ar însemna un nou succes politic al senatorului social-democrat din Valea Jiului, după celelalte două inițiative legislative devenite legi din actualul mandat!

Este un prim pas pe care îl facem privind aprobarea acestei inițiative legislative. Doresc să le mulțumesc membrilor Consiliului Economic și Social și ai Consiliului Legislativ pentru promptitudine, în acest moment această inițiativă legislativă a ajuns la comisiile de specialitate ale Senatului. Avem de luat trei avize de la trei comisii parlamentare, iar Raportul îl va face o a patra comisie: Comisia de Muncă. Mulțumesc pe această cale tuturor cetățenilor din Valea Jiului, pe care îi simt alături de mine!”, a declarat luni, 24 august, senatorul Cristian Resmeriță.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii