Informarea primarului Gheorghe Ile după deplasarea la Romanian Investment Zoom

Informarea primarului Gheorghe Ile după deplasarea la Romanian Investment Zoom

Timp de citire: un minut

„Am participat la o suită de întâlniri cu delegaţii economice reprezentând mai multe ţări în cadrul Târgului de Afaceri – organizat cu suportul ambasadelor străine în România, precum şi al Ambasadei României în Republica Populară Chineză.
ROMANIAN INVESTMENT ZOOM a avut ca scop stabilirea de contacte la nivel de contracte de colaborare, oportunităţi investiţionale şi de creare de locuri de muncă, cu mediul de afaceri din 12 ţări.
Am reprezentat cu bucurie Valea Jiului la acest eveniment unde am avut ocazia să port discuţii constructive cu reprezentanţii diplomatici şi ai sferei de afaceri din China, Cehia, Palestina, Congo şi Mali.
Discuţiile avute aduc veşti bune pentru cei ce pot răspunde ofertelor comerciale şi de investiţie propuse de partenerii de dialog.
Concret vorbim despre următoarele tipuri de afaceri care pot fi valorificate în perioada imediat următoare de agenţii economici sau de asociaţii de profil care pot realiza exporturi, sau care desfăşoară activităţile productive respective:
În relaţia cu Palestina pot fi încheiate contracte avantajoase pentru creşterea de bovine, care au asigurată piaţa de desfacere prin contract cu partenerul palestinian, aceasta generând la nivel local venituri pe termen mediu şi lung şi implicit crearea de locuri de muncă.
În relaţia cu China sunt solicitate pentru desfacere pe piaţa chineză: miere, fructe de pădure şi sâmburi de nucă, pe bază de contract comercial.
În relaţia cu Cehia există interes pentru investiţii de construcţii în domeniul turismului, ceea ce se armonizează cu programele noastre de dezvoltare locală;
În relaţie cu Congo şi Mali sunt solicitate fructele de pădure şi mierea”, a declarat Gheorghe Ile, primarul Vulcanului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii