Incredibil, dar adevărat: Angela Stoica a reuşit să readucă UNPR-ul pe scena...

Incredibil, dar adevărat: Angela Stoica a reuşit să readucă UNPR-ul pe scena politicii locale vulcănene

Timp de citire: un minut

Pe bune, nici nu-mi închipuiam că, în organizaţia UNPR Vulcan, ar fi rămas niscai sămânţă sau genă politică din Pasărea „Phoenix”. Asta, fiindcă nici prin gând nu-mi trecea că, după ce pe uşa fostului sediu din centrul vechi al oraşului lacătul deja s-a ruginit, de o lună şi un pic voi vedea tot mai multă lume venind la şedinţele organizaţiei care se ţin în noul sediu de la parterul blocului 1 termic.

Afirmaţia
o fac în deplină cunoştinţă de cauză. Blocul meu e vecin cu cel amintit şi, ca să ajung pe strada Nicolae Titulescu, trec obligatoriu pe lângă sediul uneperiştilor. Vineri, acum, a fost vânzoleală mare acolo. A fost adunare de dare de seamă şi alegeri. Şi, după cum am aflat ulterior, UNPR ar fi singura organizaţie politică vulcăneană în care membrii ei s-au dat pe mâna femeilor. Asta, deoarece în funcţiile principale din organizaţie au fost alese trei doamne.

Ca preşedinte
al organizaţiei UNPR Vulcan a candidat şi a fost aleasă doamna Angela Stoica. Revenirea ei pe scena politică le cam dă frisoane multora dintre cei care au crezut că dumneaei este terminată din punct de vedere politic. Dar, din câte mi-a fost dat să aud – nu intru, deocamdată, în amănunte – fosta viceprimăriţă a reuşit să aducă politicii locale un suflu înnoitor, lucru care nu a rămas neobservat.

Ca vicepreşedinte
a fost aleasă doamna Carmen Sârbu, iar doamna Rodica Neicu, bine înfiptă în noua structură locală a UNPR-ului vulcănean, îndeplineşte funcţia de secretar. Nu ar fi exclus zic eu ca, în lunile următoare, şi mai ales în preajma alegerilor locale de la anul, organizaţia condusă de Angela Stoica să magnetizeze noi membri. Unii provenind chiar de la PSD-ul lui Ile, din câte am putut eu să-mi dai seama măturând cu geana…

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii