Încrederea lui Dandu și euforia Științei

Încrederea lui Dandu și euforia Științei

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Echipa de rugby Știința Petroșani a bifat cea de-a doua victorie în Liga Națională. Antrenorul – jucător Alexandru Lupu a creionat cum nu se putea mai bine acest succes.

„Exact cum mă așteptam, am reușit încă o victorie în Liga Națională, la Suceava, și ne pregătim de următorul meci! A fost o deplasare lungă și obositoare, în care am reușit să văd la treabă și jucătorii pe care nu îi folosisem la prima etapă! Aștept cu nerăbdare meciul de sâmbătă, de acasă, unde vom evolua din nou în fața suporterilor noștri. Totodată sper să găsim suport și susținere de la toți cei care pot ajuta echipa, de la cei mari până la cei care pot achiziționa un simplu bilet online cu o sumă de 10, 20 sau 50 lei. Orice ajutor e bine venit! Urmează apoi puternicul meci de la Baia Mare, campioana României și meciurile televizate cu Timișoara, câștigătoarea Cupei României și U Cluj, o echipă cu experiență care dorește să demonstreze că poate aduce un titlu la Cluj Napoca!

Consider că este un mare avantaj să fim difuzați pe TVR1, unde se pot remarca și cei din mediul privat care vor să ne susțină devenind parteneri cu noi în această frumoasă aventură umană și sportivă! Hai Știința! Povestea trebuie să meargă mai departe, tradiția ne obligă”, a declarat pentru zvj.ro, Alexandru Lupu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii