Închisoare pentru Nițariu / 13 ani și 10 luni

Închisoare pentru Nițariu / 13 ani și 10 luni

Timp de citire: un minut

Magistrații Tribunalului Hunedoara au dat sentința în cazul lui Claudiu Nițariu, tânărul care, băut și fără permis, a accidentat pe trecerea de pietoni 6 copii, dintre care unul a murit. 13 ani și 10 luni are de executat Nițariu. Pe lângă aceasta, trebuie să dea despăgubiri celor vătămați peste 1 milion de euro.

După un an și două luni de la tragicul accident de dinaintea Crăciunului, în care 6 copii au fost spulberați de un autoturism condus de un bărbat, Tribunalul Hunedoara a dat sentința.

Infracțiunile pentru care inculpatul a fost condamnat au fost săvârşite în stare de concurs real, respectiv formal, prev. de art. 38 al. (1) şi (2) Cod penal, iar în baza art.39 al. (1) lit. b) Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 10 ani închisoare, la care se adaugă un spor de pedeapsă de 3 ani şi 10 luni închisoare (1/3 din pedepsele de 7 ani şi 6 luni închisoare, 1 an închisoare, 1 an închisoare şi 2 ani închisoare), urmând ca în final inculpatul să execute pedeapsa de 13 (treisprezece) ani şi 10 (zece) luni închisoare”, se arată în documentul Tribunalului Hunedoara.

Sentința poate fi atacată cu apel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii