Încetați cu minciunile! Cei de la PSD se fac vinovați de jaful...

Încetați cu minciunile! Cei de la PSD se fac vinovați de jaful de la Termocentrala Mintia

Timp de citire: un minut

Într-un exercițiu demagogic și manipulator, liderii social-democrați ai județului nostru au tupeul să facă apel pentru salvarea Termocentralei de la Mintia. Tocmai când ei sunt cei care au girat marele jaf de 3 miliarde lei și au băgat în insolvență acest obiectiv important.

 

Deși este o termocentrală strategică, a fost jefuită, iar în prezent a fost oprită pentru că nu are autorizație de mediu. Dacă nu se lua această decizie riscam un proces direct la CJUE, având în vedere că era pornită procedura de infringement. După ce au girat sau au „ajutat” la producerea dezastrului, cei de la PSD au acum curajul să spună că nu pot asista pasivi și mimează că lucrează pentru a găsi soluții. Nu mai mințiți! Nu vă prefaceți că nu știți care este situația cu adevărat, pentru că voi sunteți cei care ați provocat-o!

 

Președintele Consiliului Județean vorbește de himere, cu cărbunele din Indonezia ca fiind soluția salvatoare! Pentru că omite un detaliu important: prețul de peste 50 de euro pentru un certificat de CO2! Deci care vor fi costurile finale?

 

Dar cetățenii trebuie să știe că Guvernul, condus de prim-ministrul Florin Cîțu, caută soluții realiste pentru a salva Termocentrala de la Mintia. Ministrul Energiei i-a recomandat lichidatorului judiciar, cel care este decident, să nu vândă termocentrala la fier vechi și obligatoriu, investitorul care o va cumpăra să pună în locul ei o termocentrală pe gaz natural sau orice altă formă de producere în bandă, pentru a produce 800 de MW.

 

PNL nu lasă pe nimeni în urmă și, totodată, găsim soluții realiste, pentru a salva Termocentrala de la Mintia, prin investiții serioase, nu vorbe goale.

 

 

 

Biroul de presă PNL Hunedoara

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii