Începe campionatul la fotbal-tenis / Sportivii de la Lupeni sunt în pericol...

Începe campionatul la fotbal-tenis / Sportivii de la Lupeni sunt în pericol de a rata prima etapă dat fiind faptul că nu au bani de deplasare

Timp de citire: un minut

Este bine știut că seniorii de la fotbal-tenis din Lupeni nu au avut întotdeauna un club care să-i adăpostească, la Comexim R Lupeni fiind doar secție de juniori. Ultima dată seniorii au fost luați sub tutela unui alt club din țară, dar acum situația s-a agravat. Nu sunt bani pentru prima deplasare din acest an care va avea loc la Târgoviște și la care va lua parte și Inter Petrila.

În cazul în care problema banilor va fi rezolvată atunci antrenorul Dima Druncea va deplasa un lot format din: Marius Stoenică, Lucian Purice, Răzvan Vornicu și Daniel Popovici. David Lică și Darius Pufu vor rămâne pe dinafară. Antrenorul va lua jucători mai puțini, dată fiind criza financiară prin care trece echipa. După cum spuneam, și Inter Petrila va lua startul în primele competiții oficiale de fotbal-tenis după integrarea în primul eșalon al Federației Române de specialitate. Lotul deplasat de antrenorul Claudiu Stoica va fi format din jucătorii: Florin Bolohan, Nicușor Chircu, Bogdan Marmaliuc, Daniel Zvanciuc, Cristian Horvath și Claudiu Stoica (antrenor jucător). “În primul nostru an de participare obiectivul nostru este să ne integrăm și să nu ne facem de rușine după care vom vedea ca va fi. Poate de la anul vom vorbi despre performanță”, a spus Claudiu Stoica.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii