Încă un arbitru hunedorean de viitor: Raul Sebastian Bădărău

Încă un arbitru hunedorean de viitor: Raul Sebastian Bădărău

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

La 21 de ani, Raul Bădărău este cu un pas în lotul național de arbitri Liga 3.

 

Bădărău a absolvit programul „Cavalerii Viitorului” inițiat de CCA, urmând să fie delegat la jocuri de liga 3 cu observatori din staff-ul CCA.

Raul a început cursurile de formare arbitru de fotbal în urmă cu 7 ani, la o vârstă foarte fragedă 14 ani. A început să facă sport de performanță cu înotul. A fost campion medaliat național. La 16 ani, a obținut chiar un record național la 4×50 m liber.

A urmat cursul de formare arbitri fotbal sub îndrumarea profesorului și mentorului lui Petru Spărios. Care a stat permanent lângă el și l-a ajutat să ajungă în topul arbitrilor din județ, la această oră este clasat ca arbitrul nr. 1 al județului Hunedoara !

„Am fost format ca arbitru de fotbal de domnul profesor Petru Sparios, care este și mentorul meu. Am urmat programul Cavalerii Viitorului, alături de alți 3 colegi. L-am absolvit cu succes, urmând să fim delegați la jocuri de liga 3 și observatori din cadrul CCA.

Mulțumesc mult celor care m-au ajutat să ajung aici, începând cu prof. Petru Spărios și conducerii actuale a AJF și CCA Hunedoara, Cristi Petrean și Cosmin Danciu”.

Doresc să evoluez rapid până la marea performanță la care tind toți arbitrii, ecusonul FIFA!”, a spus Bădărău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii