Încă o lansare politică / Mircea Geoană a dat verde organizaţiei Hunedoara...

Încă o lansare politică / Mircea Geoană a dat verde organizaţiei Hunedoara a PSRO

Timp de citire: un minut
Vineri, la Deva, în prezenţa liderului naţional Mircea Geoană, a avut loc lansarea organizaţiei judeţene Hunedoara a Partidului Social Românesc (PSRO). În vârful echipei de formare a organizaţiei hunedorene se află Răzvan Mareş, lider interimar, şi Alin Suciu, fost viceprimar al Devei, ambii mai puţin vizibili, în ultimii ani, în frământările politice locale.
Deşi nu a prezentat cifre convingătoare, legate de organizaţia hunedoreană a noului partid, PSRO, organizaţia aflându-se în perioadă de constituire şi recrutare de membri, Mircea Geoană, preşedintele formaţiunii, a transmis un mesaj încrezător, susţinând că, la nivel naţional, partidul său poate realiza un scor electoral „cu două cifre” la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, mizând pe calitatea candidaţilor, dar şi pe evoluţia scenei politice româneşti.
„Potenţialul nostru este de a face un scor cu două cifre. Cât de mare va fi acesta va depinde de munca noastră – în primul rând, de calitatea oamenilor şi a candidaţilor noştri. Va depinde, trebuie să recunosc, şi de evoluţiile şi de fracturile care se anunţă pe scena politică naţională şi locală. Nici Hunedoara, ca judeţ, nu este scutit de acest colaps al partidelor tradiţionale”, a declarat Mircea Geoană.
El a mai spus că obiectivul PSRO pe termen mediu este ca în anul 2020 să devină principala forţă de stângă din România, ceea ce înseamnă că ambiţiile lui Geoană sunt legate de speranţa sa personală într-un declin radical al PSD.
Obiectivul noii organizaţii judeţene a PSRO este, acum, constituirea de organizaţii în toate localităţile judeţului şi pregătirea conferinţei judeţene de alegeri, care să aibă loc spre sfârşitul anului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii