În weekend, jandarmii hunedoreni au iar de lucru

În weekend, jandarmii hunedoreni au iar de lucru

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Conform surselor oficiale, în perioada 10-12 iulie, jandarmii hunedoreni vor asigura un climat de linişte şi siguranţă cetăţenilor la mai multe evenimente ce se vor desfăşura în spaţiul public.

Astfel, peste 50 de jandarmi vor asigura ordinea publică la manifestaţiile cu public numeros, dintre cele mai importante fiind: Weekend Festival – pe râul Strei pe toată perioada acestui sfârşit de săptămână; Maraton montan – plecare/ sosire din/ în comuna Baru; Nedee tradiţională – sat Poeniţa Voinii, comuna Bunila; Protest „Stop defrişărilor” – Piaţa Victoriei, municipiul Deva; Premianţii fără premii –  Piaţa Victoriei, municipiul Deva.

De asemenea jandarmii hunedoreni vor asigura ordinea publică în zona lăcaşelor de cult din municipiul Deva şi la Mănăstirea Prislop.

Jandarmii recomandă tuturor participanţilor la aceste adunări publice să respecte recomandările făcute de organizatori sau de forţele de ordine, iar în cazul în care sunt martori ai unei fapte de încălcare a legii, să apeleze la sprijinul jandarmilor sau să sune la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

În plus, jandarmii montani vor fi prezenţi în staţiunile din judeţul Hunedoara, pe traseele turistice din munţii Retezat, Vâlcan, Şureanu şi Parâng, precum şi în staţiunea balneo-climaterică Geoagiu Băi, unde sunt aşteptaţi să sosească numeroşi turişti.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii