Vulcan. Sistem de supraveghere stradală video

Vulcan. Sistem de supraveghere stradală video

Timp de citire: un minut

Invitat să participe ieri la şedinţa ordinară a consiliului local, comisarul şef Toma Mihu, şeful Poliţiei municipiului Vulcan, a sesizat, printre alte probleme, şi necesitatea punerii la punct a unui sistem de supraveghere stradală video.

Şeful poliţiei vulcănene

a fost invitat la şedinţa din iulie a aleşilor locali vulcăneni, deoarece unul dintre proiectele de hotărâri aflate pe ordinea de zi era şi acela „privind aprobarea Planului de Ordine şi Siguranţă publică al municipiului Vulcan”. Plan pe care, cu concursul administraţiei publice locale, subordonaţii comisarului şef Toma Mihu l-au pus la punct în colaborare cu poliţia locală vulcăneană.

Profitând că se află în

compania primarului Gheorghe Ile şi a consilierilor locali, mai marele poliţiştilor din Vulcan a adus în discuţie necesitatea realizării unui sistem de supraveghere video a punctelor fierbinţi ale municipiului. Sistem la care să aibă acces atât poliţiştii de la naţională, cât şi cei locali. „Ideal ar fi să avem în oraş permanent câte patru-cinci patrule mixte, numai că acum ne permitem doar una sau două, aşa că aşa ceva ar fi foarte util”, a argumentat comisarul şef necesitatea înfiinţării acestui sistem de supraveghere video a străzilor.

Surprinzător a fost

răspunsul lui Gheorghe Ile. Primarul a spus că de mai multă vreme a avut în vedere aşa ceva, iar primăria vulcăneană aşteaptă deja, de la o firmă de profil, oferta solicitată în acest sens. „Plus că, a mai menţionat Ile, numărul poliţiştilor locali prezenţi pe străzi va creşte după ce unii dintre ei vor fi scoşi din punctele de pază în care se află în prezent”.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii