În Vulcan, prin înlocuirea unui ventil / S-a rezolvat o pierdere de apă...

În Vulcan, prin înlocuirea unui ventil / S-a rezolvat o pierdere de apă potabilă

Timp de citire: un minut

Cu toate că unii au o părere contrară, cei care locuiesc pe strada Griviţa din Vulcan s-au convins că este bine ca, atunci când ai o problemă, să o „dai” la ziar.

Cu vreo două
săptămâni în urmă, un domn de pe strada aceasta mi-a vorbit despre ventilul defect aflat pe conducta care trece pe sub podul de peste pârâul Morii. Pod pe care se ajunge pe strada respectivă. Conducta asta vine din magistrala de apă, din care se separă la Dincă, în apropierea casei funerare, şi merge până la staţia de clorinare de la Brazi. Sub pod, din cauza ventilului vizibil defect, apa curgea în veselie.

Iarna anume
ventul grivita1se lasă ventilul puţin deschis, mi-a spus, vineri, inginerul de la Ape. Care, împreună cu doi muncitori, adusese un ventil nou, care să-l înlocuiască pe cel vechi. Aşa am înţeles că nu doar în acest punct s-a înregistrat o asemenea defecţiune. Mai sunt ventile care suferă de aceeaşi meteahnă, adică nu se închid corespunzător, iar de aici pierderile de apă de care abonaţii sunt nemulţumiţi. Fiindcă sunt mai mult ca sigur că, deşi acestea nu apar la robinetele din casele lor, tot ei trebuie să le plătească.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii