În vizor: Turismul la negru

În vizor: Turismul la negru

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Se ştie că turismul la negru este criticat de guvernanţi, în condiţiile în care la bugetul de stat nu ajung o mare parte din banii care ar trebui.
În această perioadă, în staţiunile de munte vor urma ample acţiuni de verificare a tuturor spaţiilor de cazare, a felului cum se desfăşoară serviciile destinate celor aflaţi în staţiuni, în discuţie intrând inclusiv controale pe linie de igienă.
„Dacă pe linie de ISU, după tragedia din Colectiv, s-au efectuat o serie de controale ample, care s-au lăsat cu închideri de restaurante sau săli unde se desfăşurau acţiuni cultural-distractive, nunţi ori botezuri şi alte evenimente, făcându-se paşi mari în intrarea în legalitate pe această linie a cabanelor şi hotelurilor din staţiuni – mulţi hotelieri sau cabanieri oprind activitatea de cazare şi masă de frica controalelor şi punându-şi între timp la punct, de bună voie, tot ce prevede legislaţia în vigoare pe linie de pericol de incendii, pe linia turismului la negru încă mai există destule probleme. Fiind sezon încă de iarnă, vor fi luate la purecat toate staţiunile de munte din ţară. Perioada de controale şi verificări va fi de data asta mai amplă şi mai bine pusă la punct ca altădată. Scopul clar este de a se limita pe cât posibil evaziunea fiscală de mare anvergură din turismul nostru.”, ne-a declarat, sub protecţia anonimatului un angajat al ministerului, care, nu înţelegem de ce, a vrut să beneficieze de protecţia anonimatului. Cum respectivul n-a vrut să spună toate acestea cu caracter oficial şi nici când încep cu exactitate controalele, cabanieri, fiţi pe fază! Că poate omul nostru n-a băgat în ele…
Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii