În tot judeţul, iIncendii din cauza inconştienţilor

În tot judeţul, iIncendii din cauza inconştienţilor

Timp de citire: un minut

Pompierii hunedoreni au fost nevoiţi să intervină, miercuri, 22 iulie, la un incendiu, şase arderi de vegetaţie uscată, un incendiu la groapa de gunoi a Devei şi trei transporturi ale unor pacienţi de la domiciliu la ambulanţă în Deva, Orăştie şi Petroşani.

Astfel, Detaşamentul de Pompieri Deva a intervenit cu un echipaj alcătuit din cinci subofiţeri, pentru stingerea unui incendiu la deşeuri textile izbucnit pe strada Rândunicii. Incendiul, generat de focul deschis în spaţii deschise, s-a extins pe aproximativ 10 metri pătraţi la deşeuri textile.

În aceeaşi zi, pompierii Detaşamentelor Deva, Hunedoara şi Petroşani precum şi ai gărzii de intervenţie Râu de Mori au fost implicaţi în stingerea a şase incendii de vegetaţie uscată în localităţile Deva, Unciuc, Covragi, Cristur şi Vulcan. Arderile s-au manifestat, în total, pe aproximativ 22 de hectare. Vinovate de producerea acestor incendii sunt acţiunile de utilizare a focului deschis în spaţii deschise.

De asemenea, pompierii Detaşamentului Deva au fost implicaţi în operaţiuni de stingere a unui incendiu reizbucnit la groapa de gunoi a municipiului reşedinţă de judeţ. Arderea, cauzată de autoaprinderea acumulărilor de metan produse în urma degradării accelerate a deşeurilor, din cauza căldurii, care generează fum dens s-a manifestat pe aproximativ 300 de metri pătraţi. Din data de 17 iulie, pompierii deveni au intervenit de şapte ori pentru stingerea incendiilor izbucnite la groapa de gunoi a oraşului.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii