În toate mandatele sale de primar, / Demersurile lui Dănuţ Buhăescu au...

În toate mandatele sale de primar, / Demersurile lui Dănuţ Buhăescu au fost și sunt cele dorite de uricăneni

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Dănuț Buhăescu face de pe acum cunoscută o veste care-i va îmbucura pe foarte mulți uricăneni. În ședința de consiliu local din această lună va propune un proiect de rectificare a bugetului local, fapt care-i va permite ca o sumă de bani să fie alocată pentru realizarea primului pas al unui important obiectiv de investiții.

Este vorba
despre realizarea studiului de fezabilitate necesar extinderii rețelei de gaz metan din Uricani. Extindere ce se referă la drumurile vicinale, la Valea de Brazi și Câmpu lui Neag. Întocmirea studiului de fezabilitate, după cum a menționat Dănuț Buhăescu, este necesară, în vederea depunerii întregii documentații, pentru obținerea de fonduri U.E.
„Privim cât se poate de serios această chestiune, a adăugat primarul, și nu ne vom opri până când acest studiu, întocmit ca la carte, nu va fi terminat!”.

În vederea întocmirii
acestui studiu de fezabilitate pe care Dănuț Buhăescu îl vrea fără cusur, este nevoie, mai întâi, de ample ridicări topografice în zonele în care rețeaua de gaze naturale urmează să fie extinsă. Acestei faze îi va urma una în care se va încheia un precontract cu locuitorii care doresc să le fie introdus gaz metan în gospodării. Totodată, în acest precontract va fi menționat acordul viitorilor abonați la gaze că, acolo unde este cazul, le vor permite lucrătorilor care fac extinderea accesul pe terenurile lor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii