În timp ce Jiul se mulțumește cu Liga 3 / Hunedoara ar...

În timp ce Jiul se mulțumește cu Liga 3 / Hunedoara ar vrea mai mult

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Cu toate că echipele de fotbal Jiul și Hunedoara sunt în aceeași ligă a treia, obiectivele celor două nume de temut pe vremuri sunt diferite. Jiul se mulțumește cu liga a treia, în timp ce Hunedoara dă o lovitură de imagine.

 

„Noi suntem realiști și ne dorim să rămânem tot în Divizia C. Ne dorim să punem accent pe jucătorii din Valea Jiului. Nu avem resurse financiare pentru liga a doua. Acum lucrăm la un teren de fotbal artificial. Având în vedere că în Valea Jiului 8 luni pe an este un sezon ploios, acest teren ne va ajuta”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Petroșaniului.

De la rivala jiuliștilor se aud goarne de bucurie. Hunedoara vrea în liga a doua, după modelul UTA. A spus-o impresarul Bogdan Apostu, revenit la prima lui iubire, alăturându-se în acest fel proiectului de promovare: „Visele nu se cuantifică în bani, Hunedoara este orașul din care am pornit în fotbalul mare, am făcut cele mai multe transferuri din fotbalul românesc, iar acum am o datorie morală față de Hunedoara, o echipă competitivă. Ne dorim și recuperarea brandului Corvinul. M-a atras acest nou proiect al Hunedoarei, iar visul meu este să readuc Corvinul acasă. Hunedoara merită o echipă în liga secundă. Obiectivul este promovarea în liga a doua în următorii doi ani. Este un proiect serios pe termen lung, promovarea în următoarele două sezoane fără o presiune. Nu am venit pentru mediocritate. Putem asimila acest proiect cu ceea ce am făcut la UTA. Omul sfințește locul”. Noul antrenor al Hunedoarei este Florin Maxim cel care a reușit să o promoveze pe Viitorul Șelimbăr în liga a doua. Din noua conducere hunedoreană mai face parte si fostul mare jucător, Remus Vlad. Anul acesta la Hunedoara se sărbătorește un secol de fotbal.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii