În stagiunea acestei veri, / Scena politică vulcăneană ne rezervă reprezentaţii interesante

În stagiunea acestei veri, / Scena politică vulcăneană ne rezervă reprezentaţii interesante

Timp de citire: un minut

La sfârşitul şedinţei de consiliu local vulcănean de joi, primarul Gheorghe Ile i-a invitat pe colegii lui pesedişti din sală la o altă şedinţă.

O şedinţă
pe teme politice, de astă dată, a ţinut să le precizeze Ile în calitatea sa de proaspăt preşedinte al organizaţiei municipale PSD Vulcan. „La ora patru, cred că vă convine, nu?”, a dat el să încheie comunicatul.

„Unde?”,
a întrebat, totuşi, cineva. „La sediu, la sediul nostru, sper ca să ne lase!”, a venit răspunsul lui Gheorghe Ile. Cel care, după spusele primarului, ar trebui să-i lase este Marin Coltescu, fostul preşedinte de partid, sediul PSD fiind cel din blocul NATO, ultimul înainte să ajungi la Dincă. Încăpere spaţioasă, care, împreună cu altele din această zonă, este în proprietatea influentului om de afaceri vulcănean.

Dintr-o sursă
cu credibilitate de peste nouăzeci la sută s-a auzit că, miercuri, Ile şi Coltescu ar fi avut o întrevedere între patru ochi. Chestiunea pusă în discuţie, afirmă sursa, ar fi urmat să fie aceea a valului stârnit de apariţia în presă a unei eventuale schimbări din funcţie a vicelui Cristian Merişanu. Nu am primit confirmarea certă a desfăşurării acestei întâlniri tainice, dar comunicatul destul de agramat al organizaţiei PSD Vulcan, difuzat către presă în aceeaşi zi, ar putea constitui semnalul clar al unor evenimente interesante care se vor apărea pe scena politică vulcăneană.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii