În România lor – meseriile noastre sunt ruşinoase?

În România lor – meseriile noastre sunt ruşinoase?

Timp de citire: 2 minute
În nenumărate rânduri, liderii PNL au depăşit orice limită aducând jigniri şi atacuri la adresa preşedintelui PSD, Laurenţiu Nistor. A fost făcut pe rând – drujbist, tractorist, ateu sau mincinos. Conotaţiile negative asociate cu meseriile în sine, nu au nicio explicaţie pentru nişte politicieni care susţin că vor binele oamenilor! 
Pentru noi este important fiecare om în parte. Şi în campania aceasta, noi am întâlnit oameni frumoşi şi am fost atenţi la ei. I-am ascultat! Iată ce gândesc hunedorenii despre meseriile lor frumoase, dar şi despre atitudinea liberallilor: 
Claudiu Jurca – tractorist 
Credeţi că este ruşine să munceşti? Este ruşine că îţi câştigi pâinea fiind gunoier? Dar strungar? Sau poate că este o ruşine să fii tractorist? Eu sunt gospodar şi nu îmi este deloc ruşine să muncesc. Aşa cum suntem toţi egali în faţa lui Dumnezeu, ar trebui să fim cu toţii egali în ţara asta. Mă întristează să anumiţi oameni politici ne consideră pe noi, cei care muncim pământul ăsta, cetăţeni de rangul doi, cum fac cei de la PNL care spun că domnul Nistor este tractorist, ca şi cum ar fi o ruşine. Şi eu, dacă sunt tractorist, sunt cetăţean de rangul doi în ţara PNL? Ar trebui să îmi fie ruşine?
Ivan Remus – drujbist
Eu îmi câştig banii prin muncă grea. Tai lemne pe unde sunt chemat, la oameni  care au nevoie. Niciodată nu am fost jignit de cei cărora le-am călcat curtea – fie ei oameni avuţi sau oameni simpli. Dar să jigneşti este uşor – mai ales când crezi că dacă ai o funcţie eşti mai presus de ceilalţi oameni. Ştiu o vorbă din bătrâni – să fii domn e o întâmplare, să fii om e lucru mare! Am întâlnit un om care m-a ascultat – pe Laurenţiu Nistor. E mare lucru să fii ascultat de un om. Şi eu votez oamenii, nu domnii care se cred mai presus de noi!
Petruţ Trofin – crescător de animale
Familia mea a trăit din crescutul animalelor. Pe vremuri, ne era mai bine şi am avut mai multe capete. Acum mai am doar două vaci – şi vă spun sincer – fără ele nu aş putea să îmi asigur traiul pentru ziua de mâine. Am vorbit cu domnul Nistor şi am simţit că mă înţelege cu adevărat. Pentru că este un om plecat dintre oameni, dintre oameni simpli. Şi nu a uitat de unde a plecat. Iar PSD vrea mai mulţi români în clasa de mijloc. Eu sunt unul dintre acei români care îşi doreşte în clasa de mijloc.
Stoica Nicolae, pensionar
Sunt pensionar şi ştim cu toţii cât de complicată este viaţa de pensionar în România. Noi nu ne dorim bani mai mulţi ca să ne plimbăm prin Europa, cum auzim la ştiri că fac pensionarii din Germania. Noi vrem mai mulţi bani ca să luam un cadou nepoţilor. Nu visăm noi la ţări străine, ne dorim doar un trai mai decent. Şi am muncit ca să ajungem la o bătrâneţe uşoară, nu să fim atât de săraci într-o ţară atât de bogată.
Oamenii care muncesc susţin PSD! 
Oamenii care muncesc susţin oamenii!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii