În primul amical / Hercules Lupeni a remizat

În primul amical / Hercules Lupeni a remizat

Timp de citire: un minut

Vicecampioana judeţului Hunedoara la fotbal, Hercules Lupeni, a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu FC Filiaşi.

Antrenorul Dan Voicu

a declarat că şi de data aceasta a avut probleme de efecti,v neputând alcătui un prim 11 aşa cum ar fi vrut: „Cu ajutorul a trei juniori am reuşit să alcătuiesc un prim 11 de bază. Suntem într-o situaţie foarte dificilă, dar eu sper să rezolvăm problema efectivului. Portarul Adrian Farkaş a revenit la echipă, iar Andrei Konicka rămâne singura achiziţie.

Cel mai greu început

Dan Voicu recunoaşte că programul noului sezon competiţional nu îi avantajează deloc pe lupeneni şi crede că primele şapte meciuri sunt cele mai grele.

„Prima parte a sezonului va fi şi cea mai grea pentru noi. Avem meciuri cu cele mai incomode echipe din campionat. Sper să trecem cu bine, dar numai în cazul în care ne vom întări, altfel vom avea viaţă grea”, a spus Dan Voicu

Jiul – Hercules Lupeni,

CSM Jiul Petroşani s-a înscris în noul campionat, dar va merge pe mâna juniorilor şi a puţinilor fotbalişti cu experienţă, care au mai rămas la echipă printre care şi Cornel Irina. Sâmbătă, de la ora 11:00, la baza Jiul va avea loc primul amical al petroşenenilor. Parteneră de întrecere le va fi Hercules Lupeni.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii