În prezența subprefectului de Hunedoara, / Lucian Resmeriță a depus jurământul și...

În prezența subprefectului de Hunedoara, / Lucian Resmeriță a depus jurământul și a fost învestit în funcția de primar

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

De miercuri, 21 octombrie 2020, municipiul Lupeni are constituit legal noul Consiliu Local Lupeni, iar primarul a fost instalat.

 

Acțiunea pentru învestitura în funcția de primar al municipiului Lupeni, precum și ședința de constituire a noului consiliu local a avut loc, în prezența subprefectului Dorel Ovidiu Bretean la Palatul Cultural Lupeni, cu respectarea normelor sanitare impuse de pandemie.

„Astăzi, în prezența domnului subprefect Dorel Ovidiu Bretean, am depus jurământul de credință pentru investitura oficială în funcția de primar al municipiului Lupeni. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată! Vă promit că voi face în așa fel încât să realizăm toate obiectivele promise în campanie și mai mult decât atât! Dumnezeu să ne ajute să facem tot ceea ce este mai bine pentru locuitorii municipiului Lupeni!”, a transmis lupenenilor, după eveniment, Lucian Resmeriță, vechiul și noul primar social-democrat.

Reamintim că după scrutinul de la alegerile locale din septembrie, consiliul local lupenean este format din 16 posturi de consilieri locali din partea aceleași formațiuni politice și 3 consilieri PNL.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii