În preajma Crăciunului, / Coadă la carnea de porc

În preajma Crăciunului, / Coadă la carnea de porc

Timp de citire: un minut
Ieri, în jurul amiezii, mergeam liniştit spre un magazin alimentar din fostul complex UNIC când, la un moment dat, am rămas înmărmurit. Şi mi-am făcut cruce, credeţi-mă! 
La uşa magazinului 
respectiv se făcuse o coadă cum mi-a fost dat să văd doar pe vremea lui Ceauşescu. „Ce se dă?”, am întrebat-o, ca pe vremurile acelea, nostalgice pentru unii, pe o doamnă. „Carne de lucru”, m-a lămurit dumneaei. După care, văzând că, în alimentara, erau vreo doi-trei clienţi şi menţionând că nu am de gând să cumpăr carne, mi-am cerut voie să fiu lăsat să intru. Am ajuns înăuntru, iar doamnele vânzătoare m-au luminat ce-i cu coada aceea.
De o săptămână e aşa
Aici se găseşte cea mai ieftină carne de lucru de porc, pe care lumea o ia, ca să facă cârnaţi. O cumpără şi cei care taie porc, dar şi cei care se mulţumesc, la fabricarea cârnaţilor de casă, doar cu carnea cumpărată de la alimentara. Trei tone au vândut până acum. Şi luni, adică ieri, magazinul a fost aprovizionat din nou cu o cantitate mare, dar mai durează un pic până să înceapă vânzarea. Numai că lumea, nerăbdătoare, şi se pune la coadă, deşi carne este pentru toţi şi fără pic de restricţii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii