În Petroşani / Week-end cu caloriferele reci

În Petroşani / Week-end cu caloriferele reci

Timp de citire: un minut

Începând cu data de 12.12.2015, ora 0:00 se sistează furnizarea agentului termic către consumatorii din Municipiul Petroşani. Reluarea furnizării agentului termic la parametrii normali se va face în cursul zilei de 13.12.2015.

Având în vedere faptul că pe anumite porţiuni ale reţelei magistrale de termoficare din zona Aninoasa – Iscroni – Livezeni au apărut pierderi de apă şi în perspectiva înrăutăţirii condiţiilor meteo pentru care prognoza din perioada următoare indică o scădere semnificativă a temperaturilor, conducerea CEH-SA a autorizat programul de oprire a Magistralei Termoficare aferente Municipiului Petroşani.
În acest sens, după înştiinţarea în prealabil a Prefecturii Judeţului Hunedoara şi a Primăriei Municipiului Petroşani, pentru a nu fi afectată activitatea didactică din cadrul a unităţilor de învăţământ (Universitate, şcoli, grădiniţe) şi pentru a evita oprirea Magistralei de Termoficare în condiţii meteo mult mai neprielnice, lucrările de intervenţie în vederea lichidării avariei se vor executa SÂMBĂTĂ, 12.12.2015, ÎN INTERVALUL ORAR  0:00 – 22:00.
Mulţumim pentru înţelegere populaţiei şi consumatorilor din Municipiul Petrosani racordaţi la sistemul centralizat şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Biroul de presă CEH-SA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii