În Parâng / Primarul anunță că sezonul de schi se va deschide...

În Parâng / Primarul anunță că sezonul de schi se va deschide în jurul datei 15 decembrie

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Sezonul rece a pus stăpânire pe Vale, primele ninsori pe munte s-au așternut pe crestele munților.

 

Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi ne informează că în mod oficial sezonul de schi se deschide, ca de obicei, în Stațiunea Parâng, în jurul datei de 15 decembrie, cum se întâmplă de altfel aproape în fiecare an.

O vestea bună și dătătoare de speranță pentru iubitorii de munte și de sporturi de iarnă, că și în Parâng, la fel ca și în alte stațiuni montane, sezonul 2020-2021 va fi deschis, chiar și în aceste condiții dramatice ale exploziei pandemiei în județul Hunedoara, cu care nu e de glumit. Firește, se vor respecta măsurile sanitare impuse.

„Da, stațiunea va fi deschisă, firește, cu respectarea măsurilor sanitare și de distanțare fizică. Ca de fiecare dată, sezonul de iarnă va începe, oficial, în jurul datei de 15 decembrie. Până atunci, vor fi pregătite pârtiile și tot ce trebuie, pentru ca turiștii să găsească totul în regulă, la acest lucru contribuind, firește, și proprietarii de spații de cazare, nu doar administrația locală”, ne-a spus edilul petroșenean.

Ne bucurăm că și Stațiunea Parâng va prinde viață și va avea pârtiile funcționale. Spre finalul săptămânii se pare că va ninge. Zăpadă să fie, că de organizare se ocupă cu succes Primăria Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii