În meciul cu Hercules, / Uricănenii vor un egal

În meciul cu Hercules, / Uricănenii vor un egal

Timp de citire: un minut
Minerul Uricani se pregăteşte pentru un meci foarte important, care se va disputa sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei Hercules Lupeni.
Vasile Scurtu, preşedintele Minerului, spune că îşi doreşte cel puţin un rezultat de egalitate. „Ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu, cel cu Hercules Lupeni, şi chiar vreau să le facem viaţă grea, în sensul să nu cedăm. Ne gândim şi la o victorie pentru că nu este un lucru imposibil, dar dacă e să fim realişti pentru noi este bun şi un rezultat de egalitate în faţa unei echipe cu un antrenor foarte bun, care se bate pentru primul loc. Nu vom avea o primă de joc specială. Jucătorii vor avea aceeaşi primă pe care o au la toate meciurile, şi anume de 100 de lei”.
Program etapa nr. 11: AS Gloria Geoagiu – ACS Victoria Călan; CS Vulcan – CSA Aurul Brad; ACS Minerul Uricani – AS Hercules Lupeni; AS Metalul Crişcior Brad – CS Inter Petrila; AS Aurul Certej – CSO Retezatul Haţeg; CSM Jiul Petroşani – ACS Şoimul Băiţa; CNS Cetate II Deva – „U” Petroşani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii