Vulcan. În lipsa rigolelor, apa le inundă grădinile

Vulcan. În lipsa rigolelor, apa le inundă grădinile

Timp de citire: un minut

Constructorul şi-a ţinut promisiunea făcută la sfârşitul săptămânii trecute. Ieri, pe tronsonul de drum din prelungirea străzii Fântânelor din Vulcan a fost turnat al doilea strat de asfalt.

Lucru bun,

desigur, numai că, aflându-mă în zonă, mi-a fost dat să aud din nou de neplăceri de genul celei sesizate de către un cetăţean de pe strada Cabanei. Strada pe care, să nu uit, tot ieri au fost începute lucrările de reparaţii generale. Cel care mi s-a plâns luni dimineaţă a fost prietenul Costică Munteanu. Cel de pe Plopilor, nr,12/2. Omului nu-i cade deloc bine când a auzit că tubul de mai sus de casa lui, introdus ca să dreneze apele subterane din zona garajelor, nu va avea niciun fel de continuare. Un sistem ceva, care să ducă apa colectată la sistemul de canalizare. „Se termină în jompul ăsta, mi-a arătat el, iar de aici apa curge pe drum, iar mie-mi ajunge în grădină!”. „De data asta nu mai e vinovată primăria”, s-a grăbit el, precaut, să adauge, pentru ca nu cumva primarul Ile să-l cheme din nou la poarta casei şi să se ia de el.

Dar nici constructorul,

adaug eu, cu toate că părerea lui Costică e alta. Vinovat este proiectantul care nu a venit la faţa locului, ca să vadă situaţia de pe teren, iar nu doar să o studieze din satelit. În lipsa rigolelor, apele pluviale îşi vor croi drum pe asfalt. Problema este că, aşa cum semnalam şi în cazul lui Adalbert Incze de pe Cabanei şi, acum, în cel al lui Costică Munteanu de pe Plopilor, apa de la drenare, combinată cu ca de ploaie, le va inunda în mod constant grădinile.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii