În Liga 3 s-au pus / Tunurile pe arbitri

În Liga 3 s-au pus / Tunurile pe arbitri

Timp de citire: 2 minute

În Liga 3 echipele din județ au avut meciuri cu cântec. Tunurile au fost îndreptate spre arbitri.

Primii care au arătat spre arbitraj au fost hațeganii, care spun ca au pierdut în deplasare pe mâna arbitrajului. Apoi a venit rândul liderei CSM Deva, care a primit replica celor de la ACSO Filiași. A fost ultima întâlnire oficială din sezon (fără barajul de promovare) a echipei locale în fața propriilor suporteri, o partidă derby, cunoscând faptul că oaspeții aveau nevoie de o victorie pentru a-și con­so­lida poziția și pentru a se asigura de o participare la barajul de promovare.

Cu largul concurs al brigăzii de arbitri, ACSO Filiași a câștigat partida cu scorul final de 2-1. La cât de slab au jucat devenii în prima repriză, nici nu era nevoie de această intervenție a ar­bi­tri­lor. Însă, rezultatul a fost influențat ca­te­goric de gravele greșeli pe care le-a co­mis brigada de arbitri din Sibiu.

La finalul partidei, Ștefan Nanu, antrenorul principal de la CSM Deva, și-a felicitat elevii pentru prestația avută, chiar dacă s-a jucat 11 contra 14, făcând trimiteri și la maniera de arbitraj: „Am început mai slab, iar acest lucru nu mi-l explic. Brigada de arbitri a fost, însă, esențială, în stabilirea rezultatului. Centralul nu ne-a acordat cel puțin trei penalty-uri clare, iar asistenții erau cu steagul sus, pentru faulturi, chiar îna­inte ca jucătorii mei să ajungă la minge. E greu să joci așa și se pare că brigada a venit la Deva cu lecția bine făcută. Nu am ce să le re­pro­șez jucătorilor mei la acest meci, în con­dițiile date. Ne gândim la baraj și îmi do­resc să avem aceeași atitudine în teren, cum avut și în acest joc cu cei de la ACSO Filiași, chiar dacă adversarii au fost mai numeroși”.

În ultima etapă din play-off, la finalul acestei săptămâni, CSM Deva va juca, în deplasare, la Gilortul Târgu Cărbunești. Apoi, în jurul datei de 25 mai, va fi turul din semifinalele bara­jului de promovare în Liga 2, în depla­sare, cel mai probabil la Șoimii Lipova, pentru ca returul să se joace la Deva, în ultimul weekend din această lună.

În Play out, acolo unde este Jiul, pe primul loc se află Voința Lupac, iar pentru evitarea retrogradării se luptă Ezerișul și Aurul Brad.

Iată rezultatele etapei 8 din play-out: ACS Progresul Ezeriş – AFC Voinţa Lupac: 2-5; CSM Jiul Petroşani – CS Armata Aurul Brad: 6-0; ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu CSO Retezatul Hațeg: 2-1

Clasamentul în play-out seria  a VII-a

  1. AFC Voinţa Lupac   8       5       0       3     22-12 10     42 puncte
  2. CSM Jiul Petroşani  8       3       1       4     13-8  5    38 puncte
  3. Retezatul Hațeg     8       5       0       3     15-10 5     28 puncte
  4. Viitorul Tg. Jiu 2  8       5       0       3     15-11     4     26 puncte
  5. Aurul Brad    8       3       1       4       7-16    -9     24 puncte
  6. Progresul Ezeriş     8       1       2       5       9-24  -15    15 puncte

Conform regulamentului, retrogradează din ligă ultimele două clasate din fiecare serie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii